/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Diacov afirmă că s-a întâlnit astăzi cu deputații ACUM și au discutat despre moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

missing
11 noiembrie 2019, ora 22:01

Președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Democrat, Dumitru Diacov, susține că s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții Blocului ACUM pentru a discuta despre moțiunea de cenzură înaintată de socialiști împotriva Guvernului Sandu.

Diacov  a refuzat să spună concret cu cine s-a întâlnit, motivând că nu le-a cerut permisiunea celor din ACUM, dar a precizat că nu este vorba despre liderii blocului politic.

„Am vorbit despre faptul că s-a creat această situație neobișnuită. Ne-au propus să nu votăm pentru demisia Guvernului. Singura de la care nu am primit niciun semnal a fost Maia Sandu. Era mai corect dacă dna Sandu suna. Așa era logic”, a declarat Diacov în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Democratul a precizat că nu a fost sunat nici de Andrei Năstase: „Cu el am schimbat câteva vorbe vineri, la Parlament”.

Întrebat dacă a fost abordat de șeful statului, Diacov a spus că a vorbit cu Igor Dodon de câteva ori la telefon săptămâna trecută și nu crede că Pavel Filip ar fi negociat pe ascuns cu  socialiștii pentru a conveni demisia Guvernului Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram