/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Mandatul lui Ceban de primar al capitalei a fost validat

11 noiembrie 2019, ora 15:14

Mandatul de primar al capitalei, câștigat de Ion Ceban la alegerile locale 3 noiembrie 2019, a fost validat astăzi, de către magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani.

Hotărârea a fost luată de judecătoarea Galina Ciobanu și este executorie din momentul pronunțării, însă poate fi contestată la Curtea de Apel Chișinău în termen de o zi, prin intermediul judecătoriei Chișinău, sediul Râșcani.

Astăzi, la ședință, a fost analizată și o contestație depusă de doi cetățeni împotriva Comisiei Electorale Centrale.

„Se declară inadmisibilă contestația depusă de către Țopa Iurie și Perederi Ludmila împotriva Consiliului electoral. Se explică că, declararea inadmisibilității acțiunii exclude posibilitatea adresării repetate în judecată a aceluiași reclamant cu aceeași acțiune”, a spus Galina Ciobanu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram