/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Brânzan după ultima ședință a Guvernului Sandu, înainte de dezbaterea moțiunii de cenzură: „Eu oricum rămân acasă... nu plec nicăieri”

missing
12 noiembrie 2019, ora 09:17

După ultima ședință a Guvernului Sandu, înainte de dezbaterea moțiunii de cenzură, ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brânzan a venit cu declarații. El a spus că indiferent dacă Guvernul va cădea sau nu, nu va pleca din țară și va „lupta” în continuare cu corupția din Republica Moldova.

Eu oricum rămân acasă și o să-mi depun toate eforturile pentru ca Moldova să fie o țară prosperă, ca Moldova să fie o țară în care politicienii să nu mai fure, iar dacă fură să plece la pușcărie. – Cum veți face asta? – Aflându-mă în Guvern, pentru că Guvernul poate pica sau poate nu. Sau în apoziție. Eu oricum nu plec nicăieri”, a răspuns Brânzan.

Ministrul a mai fost întrebat și dacă nu regretă că a renunțat la un job bine plătit de peste hotarele țării.

Eu nu am avut job și salariu bun. Eu deja de șase ani, cum s-ar spune, mi-am vândut toate afacerile și aveam grijă de familia mea. Eu nu am nevoie de bani”, a mai spus Vadim Brânzan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram