/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Parcarea de lângă vechiul sediu al Partidului Democrat, întoarsă Procuraturii Generale

12 noiembrie 2019, ora 08:45

Guvernul a deci azi să întoarcă un teren de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Chișinău, folosit anterior în calitate de parcare, alăturată vechiului sediu al Partidului Democrat. Este vorba despre un teren cu o suprafață de circa 0,2 ha, reîntors în proprietatea Agenției Proprietăți Publice, astfel, parcarea va fi folosită în continuare de angajații Procuraturii Generale.

Terenul va fi transmis în gestiunea Procuraturii Generale în decurs de 30 de zile.

La finele lunii iunie, după plecarea lui Vlad Plahotniuc din țară, Partidul Democrat a renunțat la sediul de pe strada Armenească, motivul fiind, potrivit conducerii formațiunii, faptul că nu-și permit să-l întrețină. Democrații au revenit la sediul folosit acum aproximativ doi ani, situat pe strada Tighina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram