/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

„GUVERNUL EȘUAT”. Mesajul lui Candu, după ce Guvernul Sandu a picat

missing
12 noiembrie 2019, ora 15:44

Și deputatul democrat Adrian Candu a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce Guvernul Sandu a picat. Acesta acuză guvernarea că ar fi unul incompetent care „se laudă cu bani împrumutați, puși pe spatele cetățenilor, dar nu cu realizări și proiecte pentru oameni”.

GUVERNUL EȘUAT. Una este să fii în stradă și alta este să fii la guvernare. Este mult de muncă, oamenii deja nu sunt alături de tine, dar în fața ta și așteaptă lucruri concrete pentru o viață mai bună. Însă pentru că ești incapabil să le oferi – vrei să revii lângă ei, ca să-ți recuperezi raitingul politic.
Și ce faci ca asta să pară natural? Ceea ce am văzut în aceste zile.

Din punct de vedere politic, sigur că ne-am fi dorit ca Guvernul Sandu să rămână în funcție și să continue să piardă încrederea populației, fiindcă asta îl așteaptă pe un guvern incapabil. Însă asta ar fi fost o iresponsabilitate din partea noastră. Nu putem permite ca țara să intre într-o nouă criză social-economică.

Timp de jumătate de an, Guvernul Sandu în această componență a demonstrat incapacitate, ineficiență, lașitate, eșec. Un guvern care se laudă cu bani împrumutați, puși pe spatele cetățenilor, dar nu cu realizări și proiecte pentru oameni. Un guvern care a suspendat și a trunchiat programe reale pentru cetățeni, de care deja beneficiau: Prima Casă, O nouă viață, tichete de masă, ajutor de 600 de lei. Un guvern care a majorat tarife, taxe și impozite, în loc să creeze condiții pentru un trai mai ușor pentru cetățeni”, a scris Candu pe pagina sa de Facebook.

Vezi și:

Klaus Iohannis, după demisia Guvernului Sandu: „Sprijinul României va fi condiționat de continuarea reformelor”

Prima reacție din Uniunea Europeană, după demiterea Guvernului Sandu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram