/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Interesele ascunse ale unui deputat socialist, dezvăluite de Ala Nemerenco: „Știți cu ce scop mi-ați deschis ușa”

missing
12 noiembrie 2019, ora 12:46

Deputatul socialist Vladimir Odnostalco și-a dorit o funcție de conducere la Agenția Medicamentelor și Dispozitivelor Medicale (AMED) și s-a adresat ministrei Sănătății, Ala Nemerenco, pentru a obține funcția de vicedirector AMED.

Dezvăluirile au fost făcute de ministră în timpul ședinței Parlamentului unde era dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, după ce Odnostalco a venit cu mai multe critici la adresa Executivului.

„Ați fost deputatul care a deschis cel mai frecvent ușa ministerului și știți care a fost scopul: interesul în câmpul drogurilor pe care mi l-ați declarat deschis și interesul pentru a primi funcția de vicedirector la Agenția Medicamentului”, a declarat Nemerenco.

Socialistul Vladimir Odnostalco nu i-a dat nicio replică ministrei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram