Partidul Socialiștilor ar fi gata să formeze o alianță cu Partidul Democrat, iar Igor Dodon ar fi purtat discuții mai demult la acest subiect cu deputații democrați, susține Maia Sandu.

Prim-ministra nu se arată surprinsă de această întorsătură a socialiștilor și spune că „asistăm la formarea unei coaliții PSRM-PD”, lucru firesc pentru Igor Dodon, care ar purta negocieri și mai dubioase cu diverși funcționari și oameni ai legii pe care vrea să-i racoleze în tabăra socialiștilor.

Igor Dodon discută cu judecători corupți din sistem, procurori corupți și le promite protecție, cu oameni din alte instituții ale statului, din instituții de reglementare, pentru a-i putea atrage și folosi. Nu m-aș mira să ducă asemenea discuții și cu oameni din Partidul Democrat”, a declarat Maia Sandu în cadrul unei ediții speciale la „Moldova 1”.

Astăzi, la ședința Parlamentului, planificată pentru ora 10:00, urmează a fi dezbătută moțiunea de cenzură înaintată de socialiști împotriva Guvernului Sandu. Pentru a putea demite Cabinetul de miniștri,  socialiștii mizează pe voturile deputaților democrați.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!