Octavian Țîcu a blocat tribuna Parlamentului. Maia Sandu: „Vă rog să-mi creați condiții să vorbesc de la tribună”

12 noiembrie 2019, ora 12:39

Deputatul Octavian Țîcu a blocat tribuna Parlamentului, refuzând să-i ofere dreptul prim-ministrei Maia Sandu, care urma să facă o ultimă declarație înainte a fi supusă votului moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. 

Octavian Țîcu a încălcat astfel regulamentul Parlamentului. Acesta nu s-a înscris la începutul ședinței cu o luare de cuvânt, iar după dezbaterea moțiunii de cenzură a dorit să facă o declarație. Președinta Legislativului, Zinaida Greceanîi i-a cerut să plece de la tribună, măcar din respect pentru Maia Sandu.

Pentru a rezolva problema, Greceanîi a decis să-i ofere cuvânt Maiei Sandu de la microfonul din sectorul destinat oaspeților. „Vă rog să-mi creați condiții să vorbesc de la tribună”, a insistat prim-ministra.

Speacherul Parlamentului a decis să-i ofere totuși cuvânt lui Octavian Țîcu, pentru ca acesta să elibereze tribuna mai repede.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram