/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Sandu, declarație scandaloasă de la tribuna Parlamentului, adresată PSRM-ului: „Am auzit că încercați să ne filați”

missing
12 noiembrie 2019, ora 10:58

Prim-ministra Maia Sandu a declarat azi, de la tribuna Parlamentului, unde este dezbătută moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului de Miniștri, că are informații precum că au fost tentative de filare și ascultare a convorbirilor celor din Guvern. Premierul a făcut aluzie la faptul că tentativele de filare a celor din Executiv ar veni de la socialiști.

„Am auzit că încercați să ne filați, să ne ascultați și folosiți oameni ai regimului precedent”, a declarat Maia Sandu.

Sandu a făcut aceste declarații, în răspuns la o intervenție a deputatului PSRM Vasile Bolea care i-a reproșat că, prin asumarea de răspundere pentru modificarea Legii procuraturii, prim-ministra a încercat să „introducă prin contrabandă” acest proiect de lege.

Bolea i-a mai reproșat lui Sandu faptul că s-ar fi întâlnit pe ascuns, împreună cu ministrul Economiei Vadim Brînzan, cu renumitul om de afaceri Nathan Rothschild, pentru a discuta despre Aeroportul Chișinău. „Cui i-ați menit aeroportul?”, a întrebat Bolea.

În replică, Maia Sandu i-a spus că acesta este un fals și a declarat că întrevederea cu Rothschild a avut loc după ce tranzacția privind vinderea companiei „Aviainvest” acestui om de afaceri fusese încheiată deja.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram