/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck Hogan, despre motivele pentru care s-a întâlnit azi cu președintele Igor Dodon

missing
13 noiembrie 2019, ora 13:02

Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck Hogan s-a întâlnit în această dimineață cu președintele țării, Igor Dodon. Excelența sa a dezvăluit despre ce au discutat cei doi oficiali la președinție.

”A fost foarte important să mă întâlnesc cu el pentru a spune că îmi pare rău că această coaliție nu va mai fi și e foarte important ca ei să înțeleagă că este atât de importantă pentru SUA promovarea reformelor necesare, mai ales în domeniul judecătoresc și eu am descris cum putem lucra în acest sens”, a declarat Dereck Hogan.

În opinia ambasadorului SUA, situația politică actuală din țara noastră este dificilă.

”Îmi pare foarte rău că s-a demis Guvernul condus de prim-ministrul Sandu. Am vrut să lucrăm mai mult cu această coaliție dar nu a fost posibil. Am făcut tot ce a stat în mâinile noastre pentru a preveni demisia Guvernului, dar nu a fost posibil”, a subliniat Hogan.

Dereck Hogan a mai menționat că o nouă coaliție PSRM – ACUM ar fi dificilă acum și că prioritate acum este implementarea reformelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram