/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Doar doi deputați ACUM au venit la discuțiile cu Dodon

missing
13 noiembrie 2019, ora 11:20

La consultările inițiate de președintele Igor Dodon cu fracțiunile parlamentare, pentru identificarea unui nou candidat la funcția de premier, au venit doar doi deputați ai Blocului ACUM. Din partea fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate s-a prezentat la discuții Igor Grosu, iar de la Platforma Demnitate și Adevăr- Alexandru Slusari.

Aceștia vor face declarații de presă după întrevederea cu Dodon. Ieri, au spus că nu sunt dispuși să formeze o nouă coaliție cu PSRM, variantă pe care insistă socialiștii. Zinaida Greceanîi a declarat astăzi că nu o vor acceptat pe Maia Sandu în fruntea Guvernului, dacă ar ajunge la un compromis cu ACUM și ar învesti un nou Cabinet de miniștri.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram