/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ion Ceban i-a convocat în primă ședință pe șefii de subdiviziuni. Primarul le-a dat ”de lucru” până luni

missing
13 noiembrie 2019, ora 10:39

Ion Ceban i-a convocat azi-dimineață în primă ședință pe șefii subdiviziunilor municipale. Noul primar le-a dat acestora mai multe sarcini pe care să le îndeplinească obligatoriu până luni, când va avea loc ședința operativă a Primăriei. 

”Să pregătiți o scurtă notă în care să fixați câteva lucruri: primul ce ține nemijlocit de obiectivele și prioritățile instituțiilor pe care le conduceți, dar și indicatorii de performanță pe care trebuie să îi atingem împreună. Să identificați principalele probleme cu care vă confruntați, planurile operaționale până la sfârșitul anului de gestiune, dar și ideile pentru anul viitor”, le-a cerut noul primar subalternilor săi.

De asemenea, Ceban le-a spus șefilor de subdiviziuni să se asigure că municipiul Chișinău este gata pentru iarnă.

”La începutul săptămânii viitoare, vom discuta și îmi doresc ca orice situație să nu ne prindă pe neașteptate”, a menționat primarul.

Ion Ceban a mai spus că urmează a fi efectuat un audit la primărie. De asemenea, acesta a dat asigurări că una dintre prioritățile sale la început de mandat este bugetul pentru anul viitor, la care se lucrează deja. Ceban a mai reiterat că ofertele propuse Blocului ACUM  în cadrul campaniei electorale, și anume de a le oferi două funcții de viceprimar și tot atâtea de pretor, rămân încă valabile. Potrivit primarului, foarte curând vor fi anunțate și numele celor propuși pentru aceste fotolii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram