/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Iurie Leancă dă sfaturi Blocului ACUM, după ce Dodon și-a înaintat candidatul la funcția de premier

missing
13 noiembrie 2019, ora 19:55

După ce șeful statului, Igor Dodon, l-a înaintat pe consilierul său Ion Chicu la funcția de șef al Executivului, ex-premierul Iurie Leancă îi sfătuiește pe reprezentanții Blocului ACUM să se așeze la masa de negocieri cu Partidul Democrat (PD) pentru a investi un nou Guvern pro-european.

„După ce Maia Sandu și Andrei Năstase i-au cedat tot pachetul de securitate al statului, acum aud că și PD-ul e gata să voteze un Guvern al lui Igor Dodon. Îi rog pe cei din Blocul ACUM și pe cei din PD ca să lase toate orgoliile și antipatiile personale, să se așeze la masa de negocieri și să investească un Guvern pro-european și să elibereze toate instituțiile cedate în ultimele patru luni”, a scris Iurie Leancă pe rețelele de socializare.

Menționăm că astăzi președintele i-a atenționat pe deputați că trebuie să-și asume riscul alegerilor anticipate, dacă nu-l vor susține pe Ion Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram