/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Reacția lui Dodon, după ce membrii Partidului Liberal au cerut demiterea acestuia

missing
13 noiembrie 2019, ora 14:31

Președintele Igor Dodon a venit cu o reacție, după ce membrii Partidului Liberal au cerut demiterea acestuia. Șeful statului nu se pare deranjat de petiția online, care a fost inițiată și votată de mii de oameni. 

Am avut un Guvern de pe Facebook, acum avem alte inițiate pe rețelele de socializare. Inițiative sunt foarte multe. Liberalii când nu au cerut demisia mea. eu încă nici nu eram președinte și ei deja au făcut petiție că „Dodon nu ajunge președinte”.  – Dar a fost deja semnat de 12 mii. – Nuu…12 mii. Unii vor să fiu demis, dar alții nu. Asta-i democrația”, a spus Dodon.

Nemulțumiți de demiterea Guvernului Sandu, membrii Partidului Liberal au creat o petiție online prin care cer ca Dodon să fie demis. Aceștia îi îndeamnă și pe alții să semneze petiția.

Inițiatorii acestuia și-au pus ca scop să acumuleze un milion de semnături online. La momentul publicării știrii, petiția avea deja peste 21 de mii de semnături.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram