/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Caz terifiant la Nisporeni! Un bărbat i-a dat foc concubinei sale care intenționa sa plece la muncă în Israel

missing
14 noiembrie 2019, ora 12:10

Caz terifiant într-o localitate din raionul Nisporeni! Un bărbat i-a dat foc concubinei sale pentru a o împiedica astfel să plece la muncă în Israel.

Incidentul s-a produs marți seară în satul Șendreni, însă poliția a fost alertată abia ieri după-amiază. Individul, în vârstă de 26 de ani, nu accepta faptul că femeia, care are aceeași vârstă, intenționa să plece la muncă sezonieră în Israel, așa că a decis să îi dea foc. Acesta ar fi stropit victima cu o substanță necunoscută, după care a aprins un chibrit și i-a dat foc. Femeia s-a ales cu arsuri în zona feței, urechii și gâtului, iar în prezent este internată la Spitalul raional Nisporeni, fiind în stare de șoc.

Potrivit surorii victimei, aceasta a reușit să stingă focul cu ajutorul unui cearșaf.

Victima trăiește în concubinaj cu bănuitul din anul 2017. Cei doi nu au copii. Femeia nu este angajată în câmpul muncii, iar bărbatul activează de doi ani la o întreprindere din orașul Nisporeni. Anterior, individul a făcut doi ani de pușcărie pentru huliganism.

Acum, acesta a fost reținut pentru 72 de ore. Cazul este investigat de poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram