/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Deputata Ruxanda Glavan zice că între PD și PSRM nu a fost o înțelegere prealabilă: „Am aflat de la televizor că e desemnat un nou premier”

14 noiembrie 2019, ora 23:47

Deputata fracțiunii Partidului Democrat (PDM) Ruxanda Glavan neagă faptul că între formațiunea pe care o reprezintă și Partidul Socialiștilor ar fi existat o înțelegere prealabilă privind votarea noului Guvern în frunte cu Ion Chicu. Aceasta zice că ea și colegii ei au aflat aseară din presă despre faptul că a fost desemnat un candidat la funcția de șef al Cabinetului de Miniștri. Declarația a fost făcută la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață de la TV8.

„Nu există nicio înțelegere, noi am aflat ieri de la televizor, despre faptul că este un premier desemnat și azi-dimineață de la doamna Greceanîi, că este desemnată deja o nouă componență a Guvernului (…). Dacă știam că va fi votat Guvernul, nu aveam două astăzi la ședință două locuri libere lângă mine, căci doi colegi de-ai mei erau în teritoriu”, a spus Glavan în emisiune. Deputata zice că fracțiunea pe care o reprezintă n-a avut de ce să nu-și dea votul pentru noul Executiv.

Guvernul condus de Ion Chicu a fost votat azi de către 62 de deputați din fracțiunile PSRM și PDM.

Vezi și:

Chicu vrea să reînvie proiectele Guvernului Filip, precum ar fi „Un doctor pentru tine”, și să extindă „Prima Casă”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram