/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dodon o face pe Nostradamus: „Guvernul Chicu va avea un mandat deplin”

14 noiembrie 2019, ora 18:18

Președintele Igor Dodon îi prezice un viitor luminos Guvernului condus de Ion Chicu, învestit astăzi. Șeful statului consideră că acest Cabinet de Miniștri va avea un mandat deplin de aproape patru ani.

„Cred că Guvernul condus de Ion Chicu poate să lucreze liniștit până la finele mandatului acestui Parlament și să aducă rezultate”, a declarat Igor Dodon la o ediție specială de la postul NTV Moldova.

Întrebat de moderatoarea emisiunii, de ce a fost învestit atât de rapid noul Guvern, Igor Dodon a spus că nu era temei să se tărăgăneze lucrurile: „De ce să o întindem? Iată că iarna e în prag, transportatorii ies în stradă, nu putem să o întindem și bugetul pentru anul viitor trebuie adoptat”, a spus Dodon.

Președintele spune că a fost deja azi la Guvern și l-a prezentat pe noul premier: „Am fost și în biroul premierului, trebuia și Maia Sandu să fie acolo”, a spus șeful statului.

Guvernul condus de Ion Chicu a fost votat azi, la ședința Parlamentului, cu votul a 62 de deputați din PSRM și PDM. Peste o oră, Guvernul a fost învestit. S-a întâmplat la o zi de la căderea Guvernului Sandu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram