/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Proiectele lui Plahotniuc și Timofti, discutate la Comisia Juridică

14 noiembrie 2019, ora 09:34

Comisia juridică a Parlamentului s-a întrunit în această dimineață înainte de a fi convocată ședința Legislativului. Pe ordinea de zi au fost incluse 13 proiecte de hotărâri și de legi, care au prins praf ani buni.

Deputații urmează să avizeze un proiect de lege scris de Vladimir Plahotniuc încă în 2012 cu privire la finanțarea partidelor politice și a campaniilor electorale.

De asemenea, va fi discutat proiectul ex-președintelui Nicolae Timofti, tot din 2012, cu privire la modificarea Legii Consiliul Superior al Magistraturii.

Pe ordinea de zi au ajuns i câteva proiecte înregistrate de deputați ai Partidului Liberal Democrat sau ai Partidului Liberal din fosta legislatură.

Tot astăzi, deputații din Comisia juridică urmează să aprobe proiectele de hotărâri privind demisia președintelui Curții Supreme de Justiție, Ion Druță, a vicepreședintei CSJ, Tatiana Vieru, dar și a deputatului socialist Ion Ceban, care a fost ales primar al Chișinăului.

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram