/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Ultima Oră! Ion Chicu a prezentat Parlamentului lista Cabinetului de miniștri

missing
14 noiembrie 2019, ora 10:18

Ion Chicu a transmis o cerere Parlamentului prin care a cerut să fie introdusă pe ordinea de zi a ședinței de astăzi chestiunea privind desemnarea noului Cabinet de miniștri.

Președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi a anunțat o pauză de o oră, pentru ca Ion Chicu să consulte fracțiunile parlamentare și să prezinte garnitura de miniștri.

Amintim că Ion Chicu a fost desemnat premier de președintele Igor Dodon ieri-seară. Reprezentanții Blocului ACUM au declarat că numirea acestuia în fruntea Guvernului era pregătită de mult timp și  PSRM purta negocieri cu PDM pentru învestirea noului Guvern.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram