/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un bărbat din Kazahstan a încercat să treacă frontiera cu asigurări auto false, eliberate de o companie germană

missing
14 noiembrie 2019, ora 17:10

Un bărbat din Kazahstan de 33 de ani a încercat să intre în Republica Moldova la volanul unui camion având asupra s-a două asigurări auto internaționale false, care ar fi eliberate de o companie germană. Cazul a avut loc ieri în punctul de trecere Tudora. 

„La linia de control s-a apropiat un camion cu numere de înmatriculare a Republicii Kazahstan, la volanul căruia era un cetățean al aceleiași țări. Printre documentele oferite spre autorizarea trecerii se aflau și două Cărți Verzi, pentru camion și semi-remorcă”, spun polițiștii de frontieră.

În timpul controlului, polițistul de frontieră a observat indici de falsificare asupra celor două asigurări auto. Ulterior, cu ajutorul tehnicii din dotare s-a confirmat falsul în acte, motiv ce a constituit întocmirea procesului verbal de constatare a faptei.

Audiat, bărbatul a comunicat că nu a știut că documentele sunt false. Ca urmare, pe numele bărbatului a fost inițiată o cauză penală pe faptul deținerii actelor oficiale false.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările până la elucidarea tuturor circumstanțelor și luării măsurilor legale ce se impun.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram