/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Cetățean ucrainean, extrădat. Bărbatul se afla în căutare internațională pentru tortură și violență

missing
14 noiembrie 2019, ora 14:03

Un cetățean al Ucrainei, aflat în căutare internațională și care se ascundea pe teritoriul Republicii Moldova, a ajuns pe mâna poliției. Este vorba de un bărbat de 25 de ani, care a fost dat în căutare internațională pentru tortură, violență și alte infracțiuni săvârșite pe teritoriul țării de origine.

Acesta a fost reținut acum o lună pe Aeroportul Internațional Chișinău, iar ulterior polițiștii au aflat că acesta figurează în căutare internațională cu scop de arest și extrădare de către „BNC Interpol” Kiev.

Tânărul era dat în căutare internațională pentru tortură, violență și alte infracțiuni săvârșite pe teritoriul țării de origine.

Acesta a reușit să se ascundă de autoritățile din Ucraina timp de aproape patru ani.

Până în ziua extrădării, persoana reținută s-a aflat în detenție în Penitenciarul nr.13 din Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram