/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Năstase: „Suntem martorii unei lovituri de stat puse la cale de către Dodon”

missing
14 noiembrie 2019, ora 12:14

Suntem martorii unei lovituri de stat puse la cale de către acest numit președinte”. Aceste declarații au venit din partea ministrului în exercițiu Andrei Năstase, după ce președintele Igor Dodon l-a înaintat pe Ion Chicu la funcția de premier.

Politicianul mai spune că posibilul viitor Guvern va fi unul condus de președintele Dodon, întrucât în Cabinetul de miniștri se regăsesc mai mulți consilieri prezidențiali.

Nu am păreri despre Voicu, Chicu, despre toți cei pe care îi va promova Dodon, într-un Guvern al său, într-un Guvern de buzunar”, a comentat Năstase.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram