/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Locatarii stau cu frica în sân! Trei incendii, provocate în aceeași zi în scara unui bloc

15 noiembrie 2019, ora 11:50

Locatarii unui bloc de pe strada Pelivan din capitală sunt speriați și cer autorităților să intervină, după ce persoane necunoscute au provocat ieri trei incendii în scara casei. Poliția a fost chemată de fiecare dată, dar nu a investigat cazul.

O femeie a povestit că, ieri, în jurul orei 15:00, a fost incendiat un cărucior pe care proprietara l-a lăsat în scara blocului, la etajul la care locuiește. Pompierii nu au fost chemați deoarece a stins o vecină focul.

„A fost chemată poliția care a dat din umeri că n-au ce face. Oamenii au cerut protecție, la care s-a răspuns că cine suntem noi să fim păziți”, a scris femeia pe pagina de Facebook – „Chișinău.fail”.

La ora 23:00, iarăși a fost provocat un incendiu. De această dată, cineva a dat foc la un covor care fusese scos la ieșirea de rezervă de la etajul doi al blocului. Iarăși oamenii au stins focul. Poliția a fost chemată din nou, dar nu a intervenit.

Al treilea incendiu a fost înregistrat la ora 01:40. Cineva a dat foc la niște scânduri din holul de la etajul patru.

„Norocul nostru că doamna la ușa căreia s-a dat foc nu dormea și a simțit fumul și a reușit să stingă focul. Iarăși chemăm poliția care a venit, s-au uitat, au chemat polițistul de sector. Lumea speriată îl întreabă ce să facă, iar el a spus că nu putem să vă ajutăm cu nimic.

Să înțelegem că așteptăm până se va da foc la toată clădirea, să fie victime și atunci se va apuca cineva de lucru? Bătaie de joc de oameni în țara noastră, să-ți fie frică să dormi în propria casă, cu gândul că nici poliția nu te poate ajuta cu nimic, iar cel ce se joacă cu viețile oamenilor stă și râde și cine știe ce planuri are pe viitor. Noi ce să facem?”, întreabă indignată femeia.

Incendiul s-a produs în același bloc în care, la sfârșitul lunii octombrie, au fost incendiate câteva cărucioare. Atunci, Poliția avea un suspect.

Incendiul din scara unui bloc de la Buiucani ar fi fost provocat! Poliția are un suspect

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram