/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Caz tragic în Găgăuzia. Un tânăr a decedat, după ce a fost bătut cu cruzime. Doi suspecți, reținuți

missing
16 noiembrie 2019, ora 12:17

Un tânăr de 29 de ani din Găgăuzia a murit după ce a fost bătut cu cruzime de către două persoane. Incidentul s-a produs ieri în orașul Ceadîr-Lunga. În acest caz au fost reținuți doi suspecți. 

Poliția a fost alertată ieri prin intermediul Serviciului 112. Un cetățean a anunțat că a găsit un bărbat ce stă culcat pe marginea drumului în orașul Ceadîr-Lunga. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că este de vorba de un tânăr de 29 de ani.

„În dimineața zilei de 14 noiembrie curent, mai multe persoane, aflându-se într-o casă de locuit, l-au atacat pe tânăr în urma unui conflict. Ulterior, victima a fost transportată la Spitalul Raional din Ceadîr-Lunga, însă din cauza rănilor suferite s-a stins din viață în secția de reanimare și terapie intensivă”, a comunicat Poliția.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal. Doi cetățeni sunt bănuiți de comiterea infracțiunii. Este vorba de un bărbat de 52 de ani și altul de 37, ambii din Ceadîr-Lunga.

Suspecții au fost aduși la Inspectoratul de Poliție și reținuți pentru 72 de ore.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram