/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

David Beckham va deschide un hotel împreună cu chef Gordon Ramsay

missing
16 noiembrie 2019, ora 07:41

David Beckham a dezvăluit că va deschide un hotel împreună cu chef Gordon Ramsay. Fostul fotbalist britanic a anunţat că se va asocia cu Sands – o companie de dezvoltare a cazinourilor – pentru a deschide primul său hotel.

Hotelul se va numi ”The Londoner” şi va avea drept temă, așa cum sugerează și numele său, oraşul Londra. Noutatea e faptul că hotelul va fi proiectat chiar de David Beckham, care spune că intenționează să-și impresioneze oaspeții cu atenția asupra detaliilor. Unitatea este de fapt o rebranduire a Sands Cotai Central existent.

„Singurul lucru pe care îl pot promite cu siguranță este un serviciu uimitor. Pentru mine, atunci când stau într-un hotel, sunt importante acele mici detalii invizibile care fac toată diferența: lucruri precum cafeaua pe care o servești sau ce ziar îți place să citești dimineața.”, a spus el pentru revista People. „Atenția la detalii este ceea ce face ca un hotel să rămână special și memorabil, așa că este foarte important pentru mine cu The Londoner”, a adăugat David Beckham, scrie tabu.ro.

„Londra este casa mea, aşa că este un sentiment extraordinar să pot să aduc în Macao lucrurile pe care le iubesc atât de mult: energie, umor, atitudine, fie în ceea ce priveşte mobilierul, fie în legătură cu decorul”, a mai spus el.

De gastronomie se va ocupa celebrul Chef Gordon Ramsay.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram