/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ TV8 a ajuns în Marea Britanie! Natalia Morari s-a întâlnit cu diaspora din Londra

missing
16 noiembrie 2019, ora 13:12

„TV8 nu este doar o televiziune, e o comunitate de oameni care împărtășesc aceleași valori”. Un astfel de mesaj a transmis ieri co-fondatoarea TV8, jurnalista Natalia Morari, unui grup de 120 de moldoveni stabiliți în Marea Britanie, în urma unei întâlniri ce a avut loc la Londra. 

„Prieteni, vă mulțumesc că v-ați găsit timp într-o seară de vineri, pe ploaie, ați ajuns la marginea Londrei și ați stat peste patru ore! Și am mai simțit ceva – moldovenii pot și au cu ce, doar că au nevoie de un pic mai multă solidaritate! Sper că împreună vom învăța cum e, iar TV8 doar va ajuta”, a scris Natalia Morari pe pagina sa de Facebook.

Astăzi, TV8 va ajunge și în capitala Irlandei, orașul Dublin. Moldovenii stabiliți acolo vor putea participa la un offline organizat de postul nostru de televiziune. Pe pagina de Facebook a evenimentului deja 270 de persoane și-au manifestat interesul, iar 54 au anunțat că vor participa la întrunire.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram