/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Ședință extraordinară a Platformei DA. Au fost convocați deputați și aleși locali

missing
17 noiembrie 2019, ora 12:21

Consiliul Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr s-a întrunit astăzi în ședință extraordinară la care sunt prezenți deputați, primari și consilieri locali, membri ai formațiunii. După ședință, la ora 13:30 va fi organizată o conferință de presă.

În discursurile pe care le țin la întrunire, deputații Platformei DA dau asigurări că rămân pe poziții, chiar dacă socialiștii au înlăturat Blocul ACUM de la guvernare și îi îndeamnă pe aleșii locali să-și facă bine treaba, în folosul comunităților pe care le conduc.

„E posibil ca cineva să-şi fi imaginat deja că Platforma DA va ceda ușor în faţa dificultăţilor şi a turnurii nefaste a realităţilor noastre politice, dar vă asigur că acest lucru nu se va întâmpla! Pe parcursul ultimilor ani nu ne-au speriat nici frigul, nici glodul, nici intimidările, interceptările, persecuțiile şi nici arestările operate de un sistem profund antipopular. Mai mult decât atât, în pofida tuturor pericolelor care au planat mereu asupra noastră, am reuşit să ne consolidăm o echipă de oameni capabili, determinați în lupta comună pentru o viață mai bună.

Şi acum vom continua să facem tot ce ne stă în puteri pentru a respecta în continuare angajamentele față de cetățeni. Din orice postură ne-am afla: de deputat, de primar, de consilier municipal, raional sau local sau de membru al OT. Platforma DA este mândră de echipa puternică pe care o are. În edificarea ei noi ne conducem de un singur principiu: „A fi împreună este un început. A rămâne împreună este un progres. A lucra împreună este un succes!”, a declarat deputata Stela Macari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram