/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

TV8 a ajuns și la Dublin! Natalia Morari s-a întâlnit cu moldovenii din diasporă

missing
17 noiembrie 2019, ora 21:43

Zeci de moldoveni stabiliți în Irlanda au participat la un offline la Dublin cu jurnalista TV8, Natalia Morari. Discuțiile au durat câteva ore, iar cei prezenți la eveniment au putut adresa tot felul de întrebări despre politica și jurnalismul de acasă, din R. Moldova.

„Doar 18 ore în Dublin, dar cu cât sens! Diaspora noastră din Irlanda știe, poate și are cu ce. Vă mulțumesc din partea întregii echipe TV8 că ne urmăriți și că vă pasă. Am întâlnit ieri atâta lume bună, perseverentă și curajoasă! Chiar dacă sunt plecați, sufletul lor oricum rămâne în Republica Moldova, iar TV8 va continua să păstreze legătura lor cu cei de acasă. Pentru că Global Moldovans pot deveni o putere adevărată”, a comentat Natalia Morari după offlinul din Dublin.

Pe 15 noiembrie, Natalia Morari s-a aflat la Londra, unde la fel s-a întâlnit cu moldoveni stabiliți în Marea Britanie. La eveniment au participat aproximativ 120 de oameni.

/FOTO/ TV8 a ajuns în Marea Britanie! Natalia Morari s-a întâlnit cu diaspora din Londra

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram