/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Două femei și doi bărbați! Ion Ceban a anunțat numele celor patru noi viceprimari ai capitalei

missing
18 noiembrie 2019, ora 09:32

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban a anunțat astăzi numele altor trei viitori viceprimari ai capitalei. Este vorba despre Angela Cutasevici, Inga Ionesii și Ilie Ceban.

Cutasevici este fostă secretară de stat și va fi viceprimară responsabilă de probleme de sociale. Ionesii este fostă ambasadoare în Estonia și va fi responsabilă de domeniul investițiilor, iar Ilie Ceban este de profesie avocat și va fi viceprimar pe domeniul juridic.

Numele celui de-al patrulea viceprimar, Victor Chironda, a devenit cunoscut săptămâna trecută. Fostul activist civic a anunțat pe Facebook vineri că a acceptat propunerea lui Ion Ceban de a lucra împreună. Chironda este ,astfel, noul viceprimar responsabil de Urbanism și Mobilitate Urbană.

Mandatul de consilier în CMC al lui Victor Chironda va fi preluat de expertul în energetică Sergiu Tofilat.

Cele patru candidaturi urmează a fi susținute de CMC, care se va întruni în ședință miercuri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram