/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Incendiu într-un apartament din sectorul Ciocana. O persoană s-a intoxicat cu fum

missing
18 noiembrie 2019, ora 11:59

Un incendiu puternic a izbucnit aseară la etajul cinci al unui bloc de locuit de pe strada Mihai Sadoveanu din sectorul Ciocana al capitalei. În interior se afla proprietarul apartamentului, un bărbat de bărbat de 39 de ani. El a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a intoxicat cu fum. 

În cele din urmă, bărbatul a fost preluat de Serviciul Asistenţă Medicală Urgentă pentru îngrijiri ulterioare.

Salvatorii au evacuat alte șase persoane de la etajele superioare pentru a preveni riscul intoxicaţiei cu produsele de ardere.

La faţa locului au intervenit două echipaje de salvatori şi pompieri care au stabilit că în interiorul apartamentului ard lucruri şi bunuri materiale.

Circumstanţele şi cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialişti.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii şi pompierii IGSU au intervenit în 29 situaţii de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram