/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Peste 40 de șoferi care au urcat beți la volan, trași pe dreapta de poliție în acest weekend

missing
18 noiembrie 2019, ora 16:03

Peste 40 de șoferi aflați în stare de ebrietate la volan au fost trași pe dreapta în acest weekend, de către polițiștii de patrulare. 

Potrivit oamenilor legii, cele mai multe accidente rutiere soldate cu persoane traumatizate sau decedate sunt din cauza șoferilor iresponsabili, care urcă băuți la volan.

În acest sens, poliția trage un semnal de alarmă și îndeamnă șoferii să fie mai prudenți atunci când sunt la volanul automobilului.

De la începutul anului, din cauza șoferilor beți s-au produs 132 de accidente rutiere, soldate cu 32 persoane decedate și 155 rănite.

Poliția îndeamnă oamenii să anunțe autoritățile la numărul de telefon 067 112 902, atunci când văd un șofer aflat în stare de ebrietate la volan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram