/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Usatîi: Nichiforciuc le-a propus deputaților câte 350 de mii de euro pentru a părăsi Partidul Democrat

missing
18 noiembrie 2019, ora 22:18

Eugeniu Nichiforciuc ar fi propus bani deputaților democrați, pentru ca aceștia să părăsească fracțiunea Partidului Democrat. Acuzațiile vin de la primarul de Bălți Renato Usatîi.  

Declarațiile au fost făcute în  cadrul emisiunii “Politica” de la TV8, după ce Usatîi a fost întrebat de moderatoarea Natalia Morari despre votul  democraților împotriva Guvernului Sandu.

Eugen Nichiforciuc a fost omul care le-a propus colegilor săi câte 350 de mii de euro pentru un vot, pentru a părăsi Partidul Democrat”, a spus Usatîi.

Potrivit lui Usatîi, implicat ar mai fi și democratul Constantin Botnari.

Anume pentru asta Constatin Botnari s-a întors din Londra acum două săptămâni, pentru că Nichiforciuc nu s-a putut înțelege cu unii”, a adăugat Renato Usatîi.

L-am contactat pe Eugen Nichiforciuc pentru o reacție la acest subiect, însă acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram