/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Plahotniuc comentează pe Facebook demiterea Guvernului Sandu. ”A confirmat avertizarea mea...”

missing
18 noiembrie 2019, ora 09:05

Fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc, anunțat în căutare internațională, a comentat pentru prima dată, pe Facebook, demiterea Guvernului Sandu. Plahotniuc susține că odată cu răsturnarea fostului Cabinet de miniștri s-a confirmat avertizarea sa anterioară ”că președintele Dodon va impune jocul său personal, va aduce Moscova peste politica moldovenească și va face tot posibilul să concentreze principalele pârghii politice în mâinile sale și să reorienteze vectorul geopolitic al țării dinspre Occident spre Rusia. Miza anti-Plahotniuc a fost, de fapt, o capcană pentru blocul ACUM, a fost o miză pro-rusească”.

Vlad Plahotniuc este de părere că ”miza anti-Plahotniuc a fost, de fapt, o capcană pentru Blocul ACUM, a fost o miză pro-rusească”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram