/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Caz tragic în Anenii Noi! Un tânăr din Varnița a fost înjunghiat mortal. Suspectul riscă până la 20 de ani de închisoare

missing
19 noiembrie 2019, ora 13:45

Un tânăr de 17 ani din satul Varnița, raionul Anenii Noi, a decedat după ce a fost înjunghiat de un bărbat de 41 de ani. Crima s-a produs ieri-noapte după ce între cei doi s-a iscat o ceartă.  

„Ieri în jurul orei 21:00, tânărul a mers acasă la bărbat pentru a clarifica un conflict mai vechi. După ce dânșii au servit alcool, între ei s-a iscat o ceartă. Ulterior, suspectul a înjunghiat-o pe victimă cu un cuțit în regiune pieptului. În urma rănilor primite, tânărul a decedat pe loc”,  a comunicat ofițera de presă a IP Bender, Corina Repesciuc.

Anterior, cei doi aveau conflicte cu legea. Bărbatul de 41 de ani este reținut. Dacă vinovăția acestuia va fi demonstrată, el riscă de la 15 până la 20 de ani de închisoare.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram