/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Miros insuportabil al Ialoveni. Oamenii se plâng că apa de la robinet ar conține foarte mult clor

missing
19 noiembrie 2019, ora 12:53

Mai mulți locuitori ai orașului Ialoveni se plâng că apa de la robinet miroase urât și nu este posibilă pentru a fi consumată. De partea cealaltă, șeful de departament de la Apă Canal Ialoveni ne-a spus că problema ar fi fost deja soluționată, însă a refuzat să ne spună din ce motiv apa miroase a clor. 

Tovarășii de la Apă Canal, câte camazuri de clor ați aruncat în sistem? Miroase a clor toată casa. Verifică cineva calitatea apei care ajunge la consumatori?”, a scris Victoria Zaharia pe o rețea socială.

Cine poate spune de ce apa are un miros înțepător de clor. S-a întâmplat ceva în rețea sau este gafa celor de la apă canal. Suntem din sectorul “Livada”. Este insuportabil de suportat acest miros, nemaivorbind de a folosi apa de la robinet”, a mai scris o locuitoare a orașul Ialoveni.

Contactat șeful de departament de la Apă Canal Ialoveni Alexandru Baltag a refuzat să ne spună de ce apa din robit miroase a clor.

În Ialoveni față de Chișinău apa se tratează cu clor lichid. Întrebarea deja este rezolvată. – Apa nu mai miroase a clor? – Aceeași apă o consumăm la serviciu și ea corespunde tuturor normelor. – Puteți să ne spuneți din ce motiv apa miroase a clor? – Nu pot să vă explic că o să mă înregistrați”, a spus Alexandru Baltag.

Purtătoarea de cuvânt a S.A. „Apă-Canal”, Nadejda Fotescu ne-a spus să revenim mai târziu pentru detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram