O secretară de stat și-a dat demisia. Ce mesaj a lăsat noii conduceri

19 noiembrie 2019, ora 14:26

Veronica Mihailov a demisionat din funcția de secretară de stat a Ministerului Justiției. Despre aceasta dânsa a anunțat pe pagina sa de Facebook, precizând că speră ca echipa ministerului să termine activitățile și noile inițiative elaborate împreună. 

„A fost o perioadă prea scurtă, deloc ușoară, dar o experiență absolut unică. Sper ca în proiectul de reformare al justiție preluat de noua conducere să se accepte lucrurile bune la care s-a lucrat mult, dar mai ales, bunele intenții. Mulțumesc mult doamnei Stamate Olesea și echipei guvernamentale pentru oportunitatea propusă, iar familiei și colegilor de la Ministerul Justiției pentru susținerea oferită”, a scris ex-secretara pe rețelele de socializare.

Veronica Mihailov a activat de pe data de 30 august curent în calitate de secretară de stat la Ministerul Justiției. Din octombrie 2017, până în august 2019, ea a lucrat la o casă de avocatură. Totodată, ea fost președintă a consiliului Amnesty International Moldova și membră a consiliului Asociației Femeilor Avocate din Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram