/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Renato Usatîi, întrebat cât a costat concertul de la Bălți cu participarea interpretei Olga Buzova

19 noiembrie 2019, ora 06:03

Primarul de Bălți Renato Usatîi refuză să spună cât a cheltuit pentru concertul dedicat studenților, invitata principală fiind interpreta Olga Buzova. 

– Cât a costat concertul? – A costat ceva bani. Eu am achitat- Sunteți gata să ne spuneți cât a costat concertul Olgăi Buzova? -Nu vreau”, a răspuns Usatîi în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Politicianul a meționat o sumă de bani care ar fi fost cheltuită doar pentru cazarea artistei.

Ceea ce ține de banii pentru cazare, scena probabil au fost cheltuiți cam 240 de mii de lei, din fonduri”, a asigurat Usatîi.

Totodată, Ustaîi a asigurat că banii cheltuiți pentru concert nu au fost extrași din bugetul primăriei, ci mai degrabă din resurse proprii.

O parte a fost achitat din fonduri, iar altă parte din bugetul personal. Eu am achitat atât cât au cerut”, a mai declarat primarul de Bălți.

Concertul dedicat studenților a avut loc pe 16 noiembrie, în piața Vasile Alecsandri din Bălți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram