/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/DOC/ Ion Ceban triplează numărul de angajați în Cabinetul primarului. Socialistul va avea 12 consilieri

missing
20 noiembrie 2019, ora 11:14

Socialistul Ion Ceban intenționează să tripleze numărul de angajați în Cabinetul primarului, de la șase la 18 persoane. Potrivit unui proiect de hotărîâre înaintat Consiliului Municipal Chișinău, Ceban va avea 12 consilieri, cinci asistenți și un șef de cabinet.

Deputatul Blocului ACUM, Alexandru Slusari a criticat și numirile care s-au făcut în Comisia arhitectură, urbanism și construcții unde funcțiile de conducere au fost împărțite între socialiști și democrați.

„Ce se întămplă în municipiul Chișinău? Lucruri interesante și obscure. La Comisia construcții și urbanism mafia imobiliară în persoana socialiștilor și democraților a bătut palma. Președinte a fost ales un fost exponent al PCRM, Vasile Chirtoca, secretar – democratul Nedelea. N-am văzut în campania electorală niciun „мультик” al lui Ceban despre coaliția cu PD”, a comentat deputatul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram