/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Iurie Reniță îl numește „dodonist” pe un coleg din Blocul ACUM. Ce acuzații îi aduce

missing
20 noiembrie 2019, ora 14:57

Deputatul Blocului ACUM, Iurie Reniță, îl bănuiește pe colegul său Mihai Popșoi că ar fi intrat în cârdășie cu deputații fracțiunii socialiste și ar boicota intenționat ședințele Comisiei parlamentare pentru politică externă.

„Aflu cu multă stupoare, din surse PSRM, că dodonistul “nostru” este inițiatorul obstrucționării activității Comisiei parlamentare pentru Politică Externă și Integrare Europeană pentru a treia oară consecutiv prin neparticiparea lui și a deputaților socialiști la ședințele săptămânale”, a scris Reniță pe Facebook.

Deputatul afirmă că motivul boicotului ar fi faptul că el a îndrăznit să vorbească public despre finanțarea PSRM din Bahamas și a trimis la Procuratură informațiile compromițătoare pe care le-a obținut.

Iurie Reniță afirmă că o astfel de colaborare a deputaților ACUM cu socialiștii ar fi foarte periculoasă.

„Cazul evocat mai sus este cel mai concludent argument că nu am exagerat deloc când, recent, am menționat în mod public că, în cadrul blocului ACUM, sunt unii deputați care au fraternizat definitiv cu PSRM și cu Dodon, aceștia reprezentând un pericol politic mult mai mare decât însăși deputații socialiști, cu care, în funcție de subiecte și circumstanțe, mai poți discuta sau dialoga”, a adăugat Reniță.

Mihai Popșoi nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție la acuzațiile pe care i le aduce colegul său din Blocul ACUM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram