/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Noua organigramă a Primăriei Chișinău, aprobată de CMC. Ceban își triplează numărul de angajați din contul unor direcții

missing
20 noiembrie 2019, ora 16:29

Noua organigramă și statul de personal al Aparatului Primăriei municipiului Chișinău a fost aprobată de Consiliul Municipal, care s-a întrunit azi în ședință. Aceasta prevede un număr de 213 de persoane care să activeze în cadrul Primăriei.

Potrivit documentului, Ion Ceban va avea 18 persoane angajate în Cabinetul primarului, și nu 6 cum era până acum. Mai exact, pentru primar vor lucra 12 consilieri, cinci asistenți și un șef de cabinet.

Potrivit șefului direcției Juridice, Valeriu Bogdan, echipa primarului Ion Ceban va fi mărită din contul unor direcții nefuncționale din cadrul Primăriei. Acesta spune că bugetul Primăriei nu va suporta cheltuieli suplimentare.

Mai mult, rămân vacante 75 de posturi vacante în cadrul Aparatului Primăriei Chișinău.

”Aici s-au ascuns toți după aceste peste 70 de funcții rămase libere. Vă amintiți că a fost așa o primăriță Silvia Radu, care i-a dat pe toți afară, în special de la Secția cadre, încât la un moment dat nu avea cine iscăli ordinele privind cadrele…așa a ajuns Primăria cu 70 de funcții goale”, a spus liberalul Ion Cebanu.

Noua organigramă a obținut votul din partea Consiliului Municipal Chișinău după aprobarea mai multor amendamente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram