/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Caz șocant la Anenii Noi! Un copil de 7 ani ar fi fost stropit cu benzină, iar apoi incendiat de tatăl său vitreg

21 noiembrie 2019, ora 14:25

Caz șocant la Anenii Noi! Un copil de șapte ani afirmă că a fost stropit cu benzină, iar mai apoi incendiat de tatăl său vitreg. De partea cealaltă, bărbatul de 27 de ani neagă cele spuse de minor. Acesta precizează că copilul a venit acasă deja ars. Și alți membri ai familiei afirmă la fel că tatăl nu ar fi putut comite astfel de infracțiune, din motiv că între ei ar fi „o relație foarte prietenoasă”, potrivit Poliției.  

Totul s-ar fi întâmplat la data de 8 noiembrie. Atunci, copilul s-a dus la școală și ar fi spus colegilor săi despre incidentul groaznic. Ulterior, aceștia au povestit părinților, iar ei au anunțat imediat asistenții sociali.

În cele din urmă, asistenții sociali au solicitat ajutorul oamenilor legii, care au mers la fața locului pentru a stabili toate circumstanțele. Astfel, polițiștii au emis pe numele bărbatului o ordonanță de restricție de a se apropia de copil timp de zece zile.

În acest sens, au fost dispuse mai multe expertize: atât psihologică cât și o expertiză pentru a stabili gradul leziunilor corporale ale minorului.

În cazul în care psihologul va stabili că minorul nu minte în legătură cu cele întâmplate și în dependență de gravitatea leziunilor se va decide pedeapsa pentru tatăl vitreg al copilului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram