/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Deputații Găgăuziei, in corpore la o întâlnire cu Dodon la Chișinău

missing
21 noiembrie 2019, ora 16:06

Șeful statului Igor Dodon a avut astăzi o întrunire cu deputații Adunării Populare de la Comrat, care au venit la Chișinău.

La ședință a fost analizată starea actuală de lucruri în regiunea găgăuză, dezvoltarea mediului de afaceri din zonă și s-a vorbit despre problemele de interacțiune între deputații din Găgăuzia și Parlamentul de la Chișinău.

„Am discutat despre perspectivele adoptării pachetului de proiecte de legi care au ca scop armonizarea legislației autonomiei găgăuze cu cea națională”, anunță Igor Dodon.

Șeful statului a vorbit cu deputații găgăuzi și despre programul evenimentelor care vor avea loc pe 23 decembrie, sub patronajul președintelui, pentru sărbătorirea celor 25 de ani de la adoptarea Legii privind statutul legal special al Gagauz-Yeri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram