/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ STOP CADRU: Brînzan îl așteaptă pe Chicu să muncească pe șantier, când ACUM va reveni la guvernare

missing
21 noiembrie 2019, ora 17:13

Fostul ministru al Economiei, Vadim Brînzan, rămâne optimist după debarcarea Guvernului Sandu de către socialiști și nu oferă șanse mari de viață Guvernului Chicu. Brînzan se arată convins de faptul că vom avea alegeri parlamentare anticipate, iar Blocul ACUM va reveni la guvernare.

Vadim Brînzan face și glume pe seama premierului Ion Chicu pe care îl așteaptă să vină să lucreze pe șantier, când va reveni ACUM la guvernare și va lansa proiecte de infrastructură.

Ironia a pornit de la o declarație făcută ieri-seară de Ion Chicu când a revenit de la Moscova. Premierul a spus că „Moldova se va transforma în scurt timp într-un șantier”, pentru că vor fi lansate mai multe proiecte de reconstrucție a drumurilor din bani oferiți cu împrumut de Federația Rusă.

„În scurt timp noi o să revenim la guvernare și dl Chicu să nu trebuiască să lucreze pe șantierele pe care noi o să le gestionăm mai departe”, a ironizat Vadim Brînzan la emisiunea „Politica” de la TV8.

Prim-ministrul Rusiei, Dmitri Medvedev i-ar fi promis lui Ion Chicu o linie de creditare în valoare de jumătate de miliard de dolari pentru proiecte de infrastructură în R. Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram