/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ Scandalul interceptărilor 2: Lista persoanelor care au fost urmărite la indicația fostei conduceri a MAI-ului, potrivit lui Moțpan

22 noiembrie 2019, ora 12:53

Președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan, a prezentat public documentul obținut de la organele de drept cu lista persoanelor care ar fi fost interceptate și filate de către fosta conducere a Ministerului de Interne. Printre aceștia sunt jurnaliști, inclusiv de la postul TV8, activiști civici, oameni de afaceri, profesori ș.a.

În lista prezentată de Chiril Moțpan sunt șase actuali și foști jurnaliști de la Jurnal TV; directoarea Ziarului de Gardă, Alina Radu; jurnalistele de la TV8: Angela Gonța, Natalia Morari, fondatoarea și directoarea executivă a TV8 și Mariana Rață, directoarea de știri de la TV8. Printre jurnaliștii interceptați mai sunt: Aurica Jardan, Unimedia.info; Tudor Darie, Agora.md; Valentina Ursu, Europa Liberă, Ion Preașca de la Asociația Reporteri de Investigație și Securitate.

Iată lista prezentată de Chiril Moțpan:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram