/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Un bărbat a fost bătut, iar mai apoi jefuit de către doi tineri din Căușeni și Rezina

missing
22 noiembrie 2019, ora 14:32

Un bărbat de 45 de ani a fost bătut, iar mai apoi jefuit de către doi tineri de 18 și 19 ani, originari din Căușeni și Rezina.

Totul s-a întâmplat acum aproape trei săptămâni, pe strada Ginta Latină intersecție cu bd. Mircea cel Bătrân din capitală la ora 03:00 dimineața. Victima a anunțat oamenii legii despre incident și le-a spus că tinerii care l-au agresat se aflau în stare de ebrietate.

Potrivit polițiștilor, bărbatului i-au fost furat ceasul de pe mână și geanta în care se aflau bunuri materiale. Prejudiciul cauzat a fost estimat de către partea vătămată la suma de 10 920 lei.

Ulterior, indivizii au fost localizați și reținuți fiind escortați la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale indivizii și-au recunoscut vinovăția.

S-a constatat că aceștia au mai fost judecați anterior pentru infracțiuni similare.

Tinerii au fost plasați în arest pe un termen de 30 de zile. Ei sunt cercetați penal pentru jaf și riscă până la șapte ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram