/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Raionul Cahul a rămas fără gaz pe timp de iarnă. „În apartamente este frig, noi înghețăm. Mâncare să faci nu poți”

23 noiembrie 2019, ora 11:48

Raionul Cahul a rămas fără gaz natural. O locuitoare a spun pentru TV8 că de ieri nu pot pregăti mâncarea la aragaz și îngheață de frig în propriile apartamente.

În apartamente este frig, noi înghețăm. Mâncare să faci nu poți. Noi deja nu mai știm la cine să ne adresăm după ajutor”, a declarat pentru TV8 o locuitoare.

Femeia povestește că nici măcar nu au fost anunțați că urmează să fie deconectat gazul. Astfel, mai mulți locuitori din Cahul au mers ieri la filiala „Cahul Gaz” pentru a le cere socoteală celor responsabili.

„Ei ne-au spus că: „Dumneavoastră nu ați închis robinetele, de asta noi nu putem să vă dăm gaz. Ulterior, acesta și-a schimbat opinia și ne-a spus că gazul a fost deconectat pe motiv că s-ar fi defectat”, a spus femeia.

„- Acum ce pot să vă spun, scrieți plângere. O să transmitem la șef și o să examineze problema dumnevoastră. – Dar azi ce să facem? – Așteptați, ce puteți să faceți. – Cum să stai și să aștepți când în apartament este frig? – Eu înțeleg, și eu în apartament stau”, a spus una din angajații „Cahul Gaz”.

Într-un final, angajații i-ar fi asigurat pe locatari că problema va fi soluționată pe astă-noapte.

De la început au spus că acum nu poate să repare. După, ne-au spus că vor repara și vor da la noapte gazul, însă nu a fost să fie. Astăzi noi în continuare suntem fără gaz”, a precizat femeia.

Când vor deconectează gazul, când vor dau. Cum a fost noaptea aceasta, nici nu vă imaginați, noi am înghețat în apartamente” a mai spus indignată femeia.

Am telefonat la numerele de contact afișate pe site-ul „Cahul Gaz” și la primăria din Cahul pentru o reacție la acest subiect, însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram