/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Chicu a explicat de ce prima sa vizită a făcut-o la Moscova. „Am mers pentru că de acolo a venit prima felicitare”

missing
25 noiembrie 2019, ora 22:03

Chiar dacă anterior prim-ministrul Ion Chicu a afirmat că a plecat la Moscova pentru că întâlnirea fusese agreată demult între prim-miniștrii R. Moldova și Rusiei, acum acesta are altă explicație. 

Am mers la Moscova pentru că de acolo a venit prima invitație, de acolo a venit prima felicitare și pentru că acolo aveam cel mare mare deficit de comunicare acumulată în ultimii șapte ani. A fost prima întrevedere bilaterală dintre prim-miniștrii Republicii Moldova și Federația Rusă. Noi avem relații speciale cu această țară pe mai multe domenii. O lipsă de comunicare timp de șapte ani înseamnă un dezastru. Deci, am încercat să restabilim acest dialog bazat pe respect unul față de altul”, a spus Chicu în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Săptămâna trecută, Ion Chicu a mers la Moscova pentru a se întâlni cu omologul său rus Dmitri Medvedev și apoi la un Forum investițional la Londra la care au participat reprezentanți ai statelor din Parteneriatul Estic.

Anterior, Ion Chicu a afirmat că întâlnirea de la Moscova fusese planificată demult, dar Maia Sandu a tot amânat deplasarea.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram