/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dodon l-a felicitat pe Iohannis: „Îmi doresc să reușim împreună să ținem România și R. Moldova cât mai departe de false dezbateri geopolitice”

missing
25 noiembrie 2019, ora 10:06

Șeful statului Igor Dodon l-a felicitat deja pe omologul său din România Klaus Iohannis cu victoria obținută la scrutinul prezidențial care s-a încheiat ieri seară. Politicianul moldovean i-a urat  mult succes în îndeplinirea importantelor responsabilități care îi revin.

„Românii au făcut o alegere importantă și pentru Republica Moldova, prin mandatul pe care vi l-au încredințat și am toată încrederea că veți continua să contribuiți activ la buna conlucrare dintre țările noastre. Republica Moldova apreciază contribuția Dumneavoastră și a românilor la evoluția sa europeană, dar și sprijinul constant acordat prin mai multe proiecte importante pentru dezvoltarea țării noastre. Îmi doresc ca în acest nou mandat al Dumneavoastră să reușim împreună să ținem România și Republica Moldova cât mai departe de false dezbateri geopolitice, dar în același timp, să reușim să apropiem cât mai mult cetățenii noștri și să lucrăm pentru bunăstarea lor”, se spune în mesajul lui Igor Dodon.

Șeful statului a dat asigurări că R. Moldova va realiza în continuare reforme și va contribui la întărirea securității în regiune, împreună cu România și Ucraina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram