Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă se vor desfășura în acest an în PMAN și în Scuarul Catedralei

25 noiembrie 2019, ora 16:15

Evenimentele dedicate sărbătorilor de iarnă se vor desfășura în acest an în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) și în Scuarul Catedralei. Despre aceasta au anunțat autoritățile în cadrul unei ședințe la Guvern. 

În debutul ședinței, premierul Ion Chicu a menționat că: „Toate acțiunile componente ale sărbătorilor de iarnă trebuie să fie integrate într-un singur eveniment. Practica deficitului de comunicare dintre autorități, care determina realizarea a două sărbători separate, e bine să rămână în trecut”.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a susținut abordarea premierului și a solicitat suport în organizarea unei sărbători cât mai atractive pentru copii, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Amintim că, anul acesta, în centrul capitalei va fi un singur Pom de Crăciun. Astăzi, muncitorii au început deja să instaleze suportul pe care urmează a fi plasat bradul din PMAN.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram