/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Detalii despre vizita lui Ceban la Moscova. Ce proiecte urmează a fi discutate

missing
27 noiembrie 2019, ora 13:15

Primarul general al capitalei Ion Ceban va face mâina o vizită la Moscova, pentru a se întâlni cu primarul Moscovei, Serghei Sobyanin. Edilul, care a ajuns la cârma capitalei de pe listele Partidului Socialiștilor a spus care ar fi proiectele ce urmează a fi discutate cu Sobyanin.

„Agenda o voi face publică mâine. Vom discutat proiecte comune care pot fi realizare în interesul chișinăuienilor. Avem nevoie de expertiză, de proiecte de infrastructură”, a declarat Ceban.

Edilul a mai precizat de ce prima să vizită în calitate de primar o va face în Federația Rusă.

„Pentru că a fost prima invitație. Deja astăzi am, multe alte invitații. O să dăm curs tuturor invitațiilor, că avem ce discuta cu oamenii de peste hotare”, a spus Ion Ceban.

– Din banii cui se fac aceste vizite? – Nu știu. De asta se ocupă direcția finanțe, direcția juridică. – Câți bani sunt cheltuiți? – Idee nu am, sincer”, a mai precizat primarul.

Următoarea vizită în străinătate este programată pentru săptămâna viitoare. Edilul a refuzat să spună unde vă merge.

Săptămâna trecută și premierul Ion Chicu, fost consilier al președintelui Igor Dodon și prim-ministru Republicii Moldova a întreprins o vizită la Moscova, de unde s-a întors cu mai multe promisiuni.

Federația Rusă este țara în care și Igor Dodon obișnuiește, mai des, să întreprindă vizite oficiale. Ultima lui vizită a avut loc în septembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram